flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Іршавський районний суд Закарпатської області взято під охорону

10 листопада 2020, 16:45

Сьогодні, 11 листопада  2020 року, співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області взято під постійну охорону приміщення Іршавського  районного суду Закарпатської області.

 

З цією подією причетних вітали начальник Територіального управління ДСА України в Закарпатській області Олександр Олександрович Кошинський ,  голова суду Ірина Анатоліївна Даруда та заступник начальника територіального управління в Закарпатській  області Шимоняк Віталій Васильович,

  Олександр Кошинський привітав усіх з цією подією та підкреслив, що безпека суду тепер залежатиме  від територіального управління та додав  що нарешті завершився повний  процес облаштування Іршавського районного суду для  його повноцінної роботи.

Голова суду Даруда Ірина Анатоліївна , переконана, що присутність співробітників Служби судової охорони позитивно вплине на складові роботи суду.

Шимоняк Віталій Васильович відмітив, що співробітники, які відтепер тут служитимуть пройшли професійну підготовку і запевнив присутніх, що керівництво територіального управління триматиме на особистому контролі якість виконання своїх службових обов’язків співробітниками Служби судової охорони.

 

Пресслужба Іршавського районного суду