flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати конкурсу дитячих малюнків "Суд очима дітей"

19 листопада 2021, 14:11

      09 вересня  2021 року в Іршавському районному суді  Закарпатської області   був  оголошений  конкурс на кращий дитячий малюнок на тему: "Суд очима дітей"  - конкурс присвячений  дню прийняття Конвенції про права дитини від 20 листопада 1989 року.

    До суду надійшло 55 дитячих  малюнків, в яких талановиті учасники  проявили високі здібності,  творчо  та креативно відобразили власне бачення діяльності та значення суду. Роботи було розміщено у  холі суду.

    19 листопада 2021 року напередодні  Всесвітнього  дня   дитини  учасники конкурсу були запрошені  для нагородження в  приміщення Іршавського районного суду  для  оголошення  результатів конкурсу «Суд очима дітей».

Голова суду Даруда І.А звернулася з вітальним словом до учасників конкурсу та гостей.

Керівник апарату суду  Веждел А.А.  відзначив   Грамотами та пам’ятними подарунками  переможців та учасників конкурсу у відповідних вікових категоріях:

 - молодша ( учні 1-4 класів):

Марущинець Станіслав Олександрович, учень 3 - А класу Великораковецького ЗЗСО І – ІІІ ст.  –– I місце, переможець;

 Юральник Поліна Вікторівна, учениця  2 – А  класу  Іршавського   ЗЗСО I – III ступенів №2   – II місце;

Кобаль Олександра Іванівна, учениця 4 – А класу Іршавського ліцею Іршавської міської ради та  Копин Ілля Васильович, учень 4-А класу Осійського ЗЗСО І-ІІІ ст. - III місце.

- середня ( учні 5-9 класів):

Горзов Ганна Михайлівна, учениця 7 – А  класу Осійського  ЗЗСО  I – III  ступенів - I місце, переможець;

Сочка Вікторія Михайлівна, учениця 9 - Б класу Осійського ЗЗСО I-III ступенів - ІІ місце;

Совтан Адріанна Іванівна,  учениця 8 – А класу Брідського ЗЗСО та Зейкан Алевтина Сергіївна, учениця 8 – го класу,  Іршавського ліцею Іршавської міської ради  - ІІІ місце;

-         старша( учні – 10 -11класів):

 Вовканич Юлія Мирославівна, учениця 10 – го класу Іршавського ліцею Іршавської міської ради -  I місце;

 Петровцій  Ангеліна Василівна, учениця 10 – го  класу  Іршавського ліцею Іршавської міської ради – ІІ місце;

 Воробканич Анна – Олександра, учениця 10 – го  класу Іршавського ліцею Іршавської міської ради – ІІІ місце.

 

Штефаньо Наталія Вікторівна, учениця 11 – А класу, Великораковецького ЗЗСО І – ІІІ ступенів, отримала найвищу нагороду « Гран -  Прі » у конкурсі «Суд очима дітей»;

 

Всі учасники конкурсу отримали  в подарунок віршовану Конституцію на правову тематику:  «Конституція для всіх: і великих і малих» автора  Володмира Читая, сувенірний магніт  Іршавського районного суду,  крім того, переможцям відповідних категорій було вручено  подарунки.

 

Переможниця конкурсу Штефаньо Н.В. отримала подарунковий сертифікат на екскурсію до Іршавського районного суду Закарпатської області,  для всього класу.

 

Також гості подивились мультфільми "Кінь проти хом’яка!" та  «Слон проти Жирафа» (створено за підтримки Проекту USAID та Асоціації розвитку суддівського самоврядування України), в яких висвітлені різні види спорів.

Заступник керівника апарату суду Куртинець М.М. розповіла  про правила поведінки в суді, як підготуватись до візиту до суду, про що слід пам’ятати під час перебування в приміщенні суду, як поводити себе під час слухання справи, як звернутися до суду.

  

    Висловлюємо велику вдячність всім учасникам конкурсу за активну участь та позитивний настрій.

 

  

Пресслужба Іршавського районного суду