flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Іршавському районному районному суді пройшли спільні навчання щодо реагування на надзвичайні ситуації

27 жовтня 2022, 10:20

Сьогодні 26 жовтня 2022 року відбулись тактико-спеціальні навчання з працівниками апарату Іршавського районного суду,  співробітниками  Служби судової охорони та співробітниками Хустського РУ ГУ ДСНС України в Закарпатській області щодо реагування на надзвичайні ситуації, яке провів головний інспектор Хустського РУ ДСНС підполковник служби ЦЗ Сокач В.Ю.

Під час навчання з працівниками суду проведено інструктаж та продемонстровано як правильно користуватися первинними засобами  пожежогасіння (вогнегасниками), що робити при виникненні пожежі та алгоритм дій у разі сигналу сповіщення «Радіаційна небезпека».

Також, рятувальники розповіли про першочергові дії при виявленні вибухонебезпечних предметів на території установи,  про ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами, нагадали правила безпеки при виявленні небезпечних предметів та застарілих боєприпасів, а також розповіли за якими номерами слід повідомляти про підозрілі знахідки. 

Працівникам суду проведено інструктаж стосовно алгоритму дій за сигналом «Повітряна Тривога», де було наголошено, що в жодному разі не можна ігнорувати сирени ,слід негайно інформувати про тривогу відвідувачів та працівників суду та інформувати громадян (учасників судових процесів) про місце розташування найближчого укриття (захисної споруди).

На даному заході було відпрацьовано спільні дії під час виникнення різного характеру непередбачуваних ситуацій у приміщенні суду. Проведення таких заходів допомагає уникнути паніки та швидко зорієнтуватися у разі виникнення пожежі чи інших надзвичайних ситуацій різного типу, метою яких є зберегти найголовнішу цінність – людське життя.

 

 

 

     Пресслужба  Іршавського районного суду