flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

12 жовтня 2012, 10:00

 

В Іршавському районному суді Закарпатської області

відбувся День відкритих дверей

10 жовтня 2012 року в Іршавському районному суді відбувся День відкритих дверей. В даному заході взяли участь учні 10-их класів Ільницької ЗОШ І-ІІІ ступенів, які мріють бути юристами.  

Молодих відвідувачів суду зустрів в.о. голови суду Беламут П.М. Під час зустрічі Беламут П.М. розповів учням про структуру районного суду та про систему судів загальної юрисдикції, продемонстрував суддівську мантію та нагрудний знак судді, відповідав на поставлені запитання, а саме: учні цікавились порядком призначення на посаду судді, а також на посади працівників в апарат суду.

Керівник апарату суду Веждел А.А. інформував молодь як звернутися до суду та про що слід пам»ятати, ідучи до будинку правосуддя. Заступник керівника апарату суду Куртинець М.М. ознайомила школярів з історією становлення суду та провела для молоді екскурсію. Учасники заходу побували в кабінеті судді, залах судових засідань, де їм було продемонстровано роботу системи фіксації судового процесу «Камертон»; ознайомились з роботою канцелярії суду та архіву. Особливу увагу учнів привернула автоматизована система документообігу «Д-3», про яку охоче розповіла секретар суду Король М.Ю. 

Наприкінці зустрічі організатори заходу побажали школярам успіхів у навчанні та досягнень поставлених цілей, а вчитель правознавства Ільницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Бойко М.П. висловила подяку за цікаву екскурсію та ознайомлення молодого покоління – майбутніх правознавців – з процесом здійснення правосуддя в Іршавському районному суді.

Марина Куртинець,

заступник керівника апарату Іршавського районного суду